Contact

Diva Staffords

Helmkruid 9
5071GH Udenhout
Noord-Brabant, Nederland

+31648316150
info@divastaffords.nl

Indien u interesse heeft in een pup verwijzen wij u graag naar de rasvereniging (sbtcn.nl) de clubfokkers kunnen u wellicht helpen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Heddeke en Jaap en samen met onze kinderen (Storm en Ryder), de honden en de paarden wonen wij in Udenhout (Noord Brabant). Dit is een dorp nabij de N65, in de buurt van Oisterwijk, Berkel-Enschot en Tilburg.
Naast de kinderen gaat het grootste gedeelte van onze tijd naar de paarden en honden. We hebben de paarden aan huis staan waardoor de verzorging door onszelf gedaan wordt. Onze honden wonen lekker bij ons binnen en hebben buiten de ruimte om lekker te spelen en te bewegen.
We kunnen niet genoeg benadrukken dat wij onze honden hebben als huishonden, en dat wij maar af en toe een nestje pups hebben. Het is voor ons dus hobby en zeker geen bron van inkomsten. Om die reden kunnen wij ook beslissingen maken die het beste zijn voor de honden en pups. Met uiteindelijke doel; iets bijdragen aan het ras.

DSC_3707

Geschiedenis

Diva was onze eerste Engelse Stafford. Na kennis met het ras te hebben gemaakt, hadden we vrij snel besloten dat een Engelse Stafford ook voor ons de juiste keuze zou zijn. Via via zijn we terechtgekomen bij Juanita (Red Passion) en omdat we persé een teefje wilde hebben, konden we kiezen uit drie of vier pups.
Onze keuze was vrij snel gemaakt, zowel op basis van karakter als op basis van aftekening.
Vanaf het eerste moment dat Diva bij ons kwam wonen, voelde ze zich thuis en was ze voor de perfecte hond. Samen met Castro en (regelmatige logé) Harley speelde ze dagen lang. Destijds woonde we op een flink stuk grond en hadden we een pensionstalling voor paarden. Diva had dus ruimte te over en wilde graag meehelpen met het begeleiden van de paarden. Van Castro leerde ze de fijne kneepjes van het vak en op jonge leeftijd begeleide ze de paarden al.